måndag 7 januari 2013

Var glad på jobbet!

Måndag morgon och det känns så gött!
Man ska känna när man vaknar att det ska bli kul att gå till jobbet, då gör du ett så mycket bättre jobb. Mår du bra på din arbetsplats så mår ditt jobb bra och din arbetsgivare ger dig(förhoppningsvis) uppskattning för ditt arbete.
En bra arbetsgivare eller chef visar sina anställda stöd och pushar för att en härlig stämning! De uppmärksammar när den anställde har det lite svårt eller när den gjort något bra. 
Det många brukar glömma är att visa uppskattning och bara kommentera när något är mindre bra. Det gör att personalen snackar skit runt det berömda "fikabordet"
Det är något som alla arbetsgivare borde vilja få bort. 
Glad personal = större chans till ett framgång
Hur man än tänker så det genom att vara positiv i sitt bemötande till var och en, genom att ge ett bra första intryck. Första intrycket är något som alla kommer ihåg, var noga med det!  

Ett leende är en bra start!        

6 kommentarer:

 1. Kul att du kommenterad inne hos mig! En bra chef kan verkligen göra enormt stor skillnad. I höstas fick jag en ny chef och det är nästan som att ha ett nytt jobb. Det är så mycket roligare varje dag!
  Apropå leende frågade min hudterapeut mig om jag log mycket eftersom det syntes i min hud. Jag börja få skrattrynkor :D Gött tänkte jag!

  Ha det så bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så! Ett nytt tankesätt är som en frisk vårbris, så härligt ljummen och full av energi! Vad härligt att du har skrattrynkor, det har jag med... Man ska bara glad för dem:)! Stolt!!
   Tack för kommentaren, jag är ju nybörjare här;)!

   Sov gott och ha en underbar morgondag!

   Radera
 2. Helt rätt! Och man måste börja med sig själv!
  Man tillbringar så många av dygnets timmar på jobbet, så har man inte kul, då suger det alldeles för mycket av ens energi..

  Härlig blogg du har! Man blir glad bara av att titta in!

  // Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Nina!

   Vad kul att höra att du blir glad av att titta in här... Jag är ju som sagt bara en nybörjare:)!
   Och visst är det extremt viktigt att trivas på jobbet, som du skriver tillbringar man väldigt tid där! 1/3 av dagen oftast!

   Radera
 3. Glada färger, fina bilder, kloka ord och lite naket - man KAN ju inte annat än att le när man kikar in här! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha man tackar, naket är inte huvudsaken i denna blogg;)! Just det fotot betyder "Lycka & Frihet" för mig! Därför det är med..
   Blir ju glad av att du ler, lite av syftet med mitt leverne =)

   Ha en underbar dag och hoppas träningen gick bra!

   Radera

Tack för din kommentar, hoppas den var trevlig!