torsdag 3 januari 2013

Vad är Cartease?!

Startar morgonen med en riktig CARTEASE(Cart för Cartwright och tease för att det retar gommen=) juice! 
Då får man i sig massa av energi och vitaminer. 
Har köpt en juicemaskin som är grymt bra, kan jag verkligen rekommendera er som kanske inte gillar att tugga frukten men vill ha energin de ger=)! 
Denna är gjord på härligt mogen mango, päron, äpple, apelsin och kanel. Yummy... Som ni kanske förstår så gillar jag färger, dessa är i guld & blå! Mina nya BassBuds med Swarovski kristall, grymt ljud!

Är på jobbet och möter nya kunder och lyckas sälja in mig själv så pass bra att jag har sålt lite idag;)! Det hör visserligen till vardagen! 
Att jobba som säljare är något som jag verkligen älskar, man får möta nya människor varje dag. 
Skapa nya kontakter, visa nya vägar, hjälpa andra och framför allt få dem att le. Livet är ju till för att levas och det är något som jag är mästare på=)!
Att göra varje dag så att den känns underbar, även om det är att jag ska tvätta. Medan tvätten är igång kan man läsa en bra bok, städa med hög musik, ringa ett samtal till någon man inte pratat med på länge eller bara slappa. Vad får dig att må bra, det är det som du ska göra mellan alla dina "måsten"!
Det här med "måsten" är jag inte ett stort fan av(jag vet att när man har barn så har man ju saker som bör göras, men att kalla dem för "måsten" gör direkt att man blir stressad om man inte gör dem). 
Stress är ju något som många lider av nu för tiden.
Jag stressar aldrig, men jag är ALLTID i tid. Jag planerar nästan aldrig men är ALLTID  i tid utan att stressa. 
Tydligen så funkar livet utan att stressa, jag är verkligen en bevis på det!
Varför stressar vi?!
Är det så farligt om man t ex missar tunnelbanan och nästa går om 5min? Vad kan hända på 5 min? Springer då aldrig för att hinna, om det inte är ett flyg=)! Och då är det ett connection flight som är försenat. 
Livet är till för att njutas och jag tror inte någon njuter av att stressa. Visst har jag influenser från Bahamas där man inte vet vad stress är, i alla fall inte på familjeöarna. 

KEEP CALM, THERE´S ALWAYS TIME! 


2 kommentarer:

  1. Härligt inlägg Amo och välkommen tillbaka till blogg världen igen. ;) Kram kram, Maria.

    SvaraRadera
  2. Man tackar Maria! Ha en underbar dag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas den var trevlig!