söndag 6 januari 2013

Ge komplimanger!

Igår hade så var det en härlig dag! 
Först upp och träna 2 timmar fotboll på förmiddagen, så jävla skönt! Att få svettas och hänga med grabbarna. Det är det som är fördelen med lagsport. Man snackar skit och tränar hårt, alla som tränat en lagsport vet vad jag snackar om. Det är speciellt i omklädningsrummet. Taket är högt och man kan snacka om vad som helst.. 
Efter träningen slog hungern till några av oss drog till Vapiano(Italiensk inspirerad lite exklusivare snabbmat). 
Där står man i kö och beställer av kocken som gör maten
i samtycke med dig. För mig blev det en  
"Scampi de Spinachi"  
Den var god och krämig! 
Jag sa till kocken att jag ville ha den stark, så hon tog några chili. Började räkna dem och fråga om det var bra med 3? Var inte blyg sa jag, ta en "näve"=)

Vid 19 så kom killarna till mig. Poker och snack fram till 4 på morgonen blev det... Var riktigt kul då det blev några riktigt stora potter och massa hetsiga diskussioner ;)!

I slutändan är det ju bara pengar, vi är mer tillsammans för att vi är goda vänner. Livet handlar om olika "band"! 
Familj, vänner, kollegor och främlingar. 
Vi fyller våra liv med kärlek på olika sätt. Oavsett vad vi säger så vill alla känna värmen fn mamma & pappa. Syskonen som du kan dela allt med.
  Vännen som lyssnar och hjälper dig när du står för en utmaning. 
Kollegan som peppar dig när du själv känner dig mindre bra. 
Främlingen som kommer fram och ger dig en komplimang. 
Det sista är något som jag utövar dagligen. Det är så härligt att se när någon lyser upp när man sagt något positivt till dem. Det är inte bara de som som blir glada utan även du. Så visst, jag är lite egoistisk=)! 
Visst ibland så kollar folk lite konstigt på en för att man ger dem en komplimang, det är för att de inte är vana att höra detta av en främling. Det är bara att le och fortsätta sin "GLADA RESA" genom livet!        
 

3 kommentarer:

 1. Visst är det så!:) Gott det såg ut och du är så fin, så fin. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var gott, men inte Cartease;)! Man tackar Maria!! Kram

   Radera
 2. Godmorgon Amo! Kom på att jag måste tipsa dig om en blogg som jag följer och som är helt i din anda på något vis - http://hampusbergqvist.se/
  Sedan tycker jag du ska kika in hos några andra bloggare jag följer med många läsare för att "ragga läsare" så som vi pratade om för ett par dagar sedan på chatten. Det är i kommentarsfältet det händer. ;) Men å andra sidan så tar det mycket tid och det kanske du inte vill lägga när du jobbar och allt.
  Ha en fin måndag, hjärtat. Kram!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas den var trevlig!